Oslo Design Fair

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik + Ment / Høst 2016

Vi ønsket at utstillingen skulle representere oss som den design- og produksjonsbedriften vi er, med dype røtter i Gudbrandsdalen. Vi inviterte den Fåberg-baserte produsenten Ment til stå med oss på standen, fordi vi ønsket en utstilling med fokus på overflater, der materialene i ullstoffene våre ville spille vakkert med glasert og uglasert porselen fra Ment.

Standen ble designet i samarbeid mellom Ment og GU, der tekstilene våre hang i 7 meter lange heng fra taket, og bakveggene viste vakre Jostedal Moss 930, Gandal+ 930og Hemsedal 930

Rennebom fra veveriet på GU og ubehandlet bunadsstoff brukt som duk. Rått porselen fra Ment. "Made in Gudbrandsdalen".


Det foregår fortsatt mye god produksjon i Norge!


Foto: G

Tekstiler trukket på rør, fremhever strukturene i stoffene.


"MENT to be"
De myke tekstilene fra GU og det harde, vakre porselenet fra MENT fremhever hverandre.


Foto: GU

Trendutstillingen på Oslo Design Fair var i år designet og kuratert av stylistene Kråkvik & D’Orazio, Kirsten Visdal og Silje Aune Eriksen.

Veggene var malt i nyheter fra Jotuns fargekart 2017 med matchende gardiner av møbelstoffene Jostedal og Vadal Uni fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

Kombinasjonen av sofistikerte overflater, drapering og farger skapte en vakker ramme for designobjektene som ble utstilt – og viser at vi beveger oss inn i en farge – og materialrik fremtid!

Jostedal Copper Brown 480 som gardin på Trendutstillingen på Oslo Design Fair 2016


Foto: GU

Vadal Uni 311 som gardin på Trendutstillingen på Oslo Design Fair 2016


Foto: GU

Vi beveger oss inn i en farge – og materialrik fremtid!