Ny elegant og smart auditoriestol fra Fora Form

ARENA fra Fora Form er en elegant og smart auditoriestol designet av Torsteinsen Design. Dette er en stol som gir frihet til å innrede auditorier akkurat slik man ønsker, ikke minst med en fleksibel løsning som gjør at blant annet tekstilet lett kan byttes ut på stedet.

Norsk design

ARENA er er et helnorsk produkt designet av den norske trioen i Torsteinsen Design. Stolen produseres hos Fora Form sin egen fabrikk i Ørsta på Sunnmøre og selges med blant annet med møbeltekstilene Amdal, Bardal, Gandal, Odal og Heidal fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik.

Effektive og fleksible løsninger

ARENA er utviklet med en smart singulær innfesting som hver enkel stol festes i. Dette gjør at den enkelte stol ikke forholder seg til nabosetet, som ofte er vanlig på auditoriestoler. 

Et auditorium skal leve og brukes i mange år. Dersom det skjer skader på en stol vil det være enkelt å bytte ut den ene det er skade på, uten å måtte demontere en hel rad. Tekstilet kan lett byttes ut på stedet. Dette gjør valget av ARENA til et langsiktig og bærekraftig valg.

Smart og økonomisk design

ARENA har et smalt og elegant design som tar liten plass. Dette fører til at trinndybden kan være kortere enn det som har vært vanlig tidligere. Det forkortede kravet til trinndybde gjør at man kan bygge flere rader og på den måten få inn flere seter i hver sal noe som igjen gir større inntektsgrunnlag.