Naturlig komfort med vakre Bardal

Bardal er et klassisk, melert ullstoff signert en av Norges dyktigste og mest erfarne tekstildesignere, Merete Serrano. Med en moderne og dempet palett gir Bardal en følelse av varme sensommerkvelder. Denne vakre kvaliteten skaper varme, innbydende og harmoniske interiører som man lett blir glad i.

Bardal er signert en av Norges dyktigste og mest erfarne tekstildesignere, Merete Serrano. I 2019 ble den unge klassikeren lansert i en ny og utvidet fargeserie utviklet av Ragnhild Nordhagen og Christiane Müller i Müller van Toll. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger, og skaper et stoff med karakter.

Et miljøvennlig valg

Bardal er utrolig delikat sammen med andre naturmaterialer som skinn, metall og naturstein. Kvaliteten er kombinerbar innenfor sin egen fargeserie. Slik blir det mulig å bygge miljøer ut fra farger som finnes i paletten. Den står seg også godt mot resten av kolleksjonen. Tekstilet er miljømerket med EU-Ecolabel (EU blomsten) og har meget gode tekniske egenskaper. Kvaliteten består av 70% ull og 30% viskose.

Les mer: Norsk ull er gull