Naturen gløder, la lyset strømme inn

Tenk at rundt 90% av tiden vår tilbringer vi innendørs, langt fra det miljøet vi egentlig er skapt for å leve i. Derfor er det viktig for oss å sørge for at vi får en naturlig kontakt med naturen og skaper gode omgivelser. Forskning viser at naturen påvirker oss positivt og gir oss energi.

Hjemmekontor, isolasjon, 1-meteren - du kjenner deg sikkert igjen. Det er ikke rart at mange har følt seg tappet for energi den siste tiden. Biologisk sett er vi ikke skapt for å leve et inneliv. Hjerterytmen endres, og følelsen av velvære stiger når vi omgir oss med natur. Nå er endelig de lange, lyse sommerdagene her. Naturen gløder, og nettopp nå er det er viktig å åpne vinduene og la lyset strømme inn.

Ull er et naturmateriale som har fantastiske, naturlige egenskaper. Sauens ull er en elastisk, pustende fiber som regulerer temperaturen som både holder deg varm om vinteren og faktisk også holder deg kjølig om sommeren. Ulltekstil på et møbel blir ikke klamt, men holder deg tørr og sval. Ikke minst er ull lett å vedlikeholde, det er selvrensende og har bakteriehemmende egenskaper, har lang levetid og er 100% naturlig.

Les mer: Norsk ull er gull