44 farger GANDAL - Kontraktsfavoritt i nye farger

Kontraktsfavoritten Gandal er lansert i ny og oppdatert fargeserie.

GUs populære tekstil Gandal kommer nå i ny og oppdatert fargeserie med 44 farger nøye utvalg for kontraktsmarkedet. Bestselgeren Gandal er spesielt utviklet for bruk i offentlige miljøer som kontorer, teater og autditorier. Stoffet har et moderne utseende med en helt spesiell glans og dybde, som fremheves av vakre og tredimensjonale fargekombinasjoner. Høy ullandel gir uovertruffen komfort og møblene tekstilet trekkes på beholder et eksklusivt usteende år etter år.

Gandal har vært et av GUs bestselgende tekstiler siden designet av Per Bjørnsen ble lansert første gang i 2006. Den nye fargeserien er laget av GUs dyktige og prisvinnende Inhouse Designer Ragnhild Nordhagen i samarbeid med farge- og material ekspert Christiane Müller fra det Amsterdambaserte industri- og interiørdesignstudioet Müller van Toll. Christiane har spesialisert seg på design og konseptutvikling for det internasjonale kontraktsmarkedet

 

Se hele fargekolleksjonen her

Gandal
17.12.2018 20.45

Gandal

Design: Per Bjørnsen
Ny fargeserie: Ragnhild Nordhagen og Christiane Müller

Les mer
  1. Gandal
Møbelstoffer
17.12.2018 20.20

Møbelstoffer

Vår standardkolleksjon er utviklet med fokus på utsøkt design som møter høye krav til slitestyrke, brannhemmende egenskaper og komfort. Vi arbeider kontinuerlig med å høyne terskelen for tekstilproduksjon med prosesser som utfordrer ullas egenskaper til det ytterste.

Les mer