Extended Collection

Arkiv 4
21.01.2019 13.21

Arkiv 4

ARKIV 3 har sin opprinnelse i et kåpestoff først produsert i 1959. I 2012 fant den tyske designeren Christiane Müller en stoffprøve under en skattejakt i et arkiv på loftet i en av GUs gamle bygninger. Stoffet ble så rekonstruert som et slitesterkt møbelstoff og modernisert i farger og struktur. Nå gjenoppstår det med nye farger av Anemone Wille Våge. Den rike teksturen kommer når flere egenartede garner tvinnes sammen. Kombinert med spennende farger fremhever tekstilet ethvert møbel det trekkes på. Arkiv 4 har en høy andel av ull som gjør tekstilet naturlig brannhemmende og meget slitesterkt.

Les mer
 1. Arkiv 4
Bredal
27.02.2019 14.14

Bredal

Bredal er en klassisk, mønstret jaquard med høy andel slitesterkt kamgarn. Med sitt eksklusive utsende og vakre glans har tekstilet har et bredt anvendelsesområde og tilfører lekenhet og eleganse til store så vel som små møbler. Den høye andelen ull gjør Bredal naturlig flammehemmende.

Les mer
 1. Bredal
Cheltenham
01.02.2019 15.03

Cheltenham

Cheltenham er et jaquardvevet tekstil for gardiner. Brede vertikale striper skaper lange linjer som gjør at rommet fremstår høyere. Den høye ullandelen gir en myk og vakker drapering og gjør Cheltenham naturlig flammehemmende.

Les mer
 1. Celtenham
Montparnasse Silver & Gold
25.02.2019 12.52

Montparnasse Silver & Gold

Montparnasse er et møbeltekstil i bomullchenille og ull med en diskret sølv- eller gulltråd. Stoffets struktur gir møbelet den trekkes på en myk og avdempet eleganse. Med sine gode brannegenskaper er Montparnasse Gold et ypperlig valg for hotell og cruise prosjekter.

Les mer
 1. Montparnasse Silver & Gold
Montparnasse Plain
25.02.2019 12.52

Montparnasse Plain

Montparnasse Plain er et møbeltekstil i bomullchenille og ull. Stoffets struktur gir møbelet den trekkes på en myk og avdempet eleganse, og har et mer diskret uttrykk enn sine søstre "Montparnasse Gold" og "Montparnasse Silver". Med sine gode brannegenskaper er Montparnasse Plain et ypperlig valg for hotell og cruise prosjekter.

Les mer
 1. Montparnasse Plain
Nairobi Maxi
25.02.2019 12.56

Nairobi Maxi

Nairobi Maxi er et dristig jaquardvevet møbeltekstil i ull, og er både classy og rampete. Passer perfekt som krydder på puter og småmøbler, eller på større statement-møbler for en dristigere look. Den høye ullandelen gir høy slitestyrke og gjør Nairobi Maxi naturlig flammehemmende.

Les mer
 1. Nairobi Maxi
Nairobi Mini
25.02.2019 12.57

Nairobi Mini

Nairobi Mini er en jaquard med mindre og mer diskret leopardmønter enn sin søster "Nairobi Maxi". Den er classy og litt rampete på samme tid, og passer perfekt som krydder på puter og småmøbler, eller på større statement-møbler for en dristigere look. Den høye ullandelen gir høy slitestyrke og gjør Nairobi Maxi naturlig flammehemmende.

Les mer
 1. Nairobi Mini
Notting Hill
25.02.2019 12.58

Notting Hill

Notting Hill er en satengvevet ullflanell med et klassisk stripedesign. Fargepaletten er raffinert og dempet og tilfører interiøret eleganse og lekenhet. Ullandelen gir tekstilet høy slitestyrke, komfort og naturlig gode brannegenskaper.
Notting Hill kan med hell trekkes både på store sofaer og småmøbler.

Les mer
 1. Notting Hill
Shine
25.02.2019 12.59

Shine

Shine er et tekstil for dekorasjon laget av en ideell blanding av viskose og ull. Mønsteret har lange lengder med skinnende viskosegarn, noe som gjør at tekstilet reflekterer lys og får en silkeaktig look. Shine gir en lukseriøs glans til detaljer i interiøret, for eksempel på puter.

Les mer
 1. Shine
Oxford
25.02.2019 12.58

Oxford

Oxford er en satengvevet ullflanell med et klassisk stripedesign. Fargepaletten er raffinert og dempet og tilfører interiøret eleganse og lekenhet. Ullandelen gir tekstilet høy slitestyrke, komfort og naturlig gode brannegenskaper.
Oxford kan med hell trekkes både på store sofaer og småmøbler.

Les mer
 1. Oxford
York
25.02.2019 12.59

York

York er bomullschenille og ull i et diskret fiskebensmønster. Det er et mykt tekstil som draperer vakkert, og er ideelt til sengeoverkast.

Les mer
 1. York