Nyhet: Bardal

Favoritten Bardal kommer nå i ny og utvidet fargepalett

Bardal er et klassisk melert ullstoff signert en av Norges dyktigste og mest erfarne tekstildesigneren, Merete Serrano. Bardal er en skatt av et tekstil, og fikk en fantastisk mottakelse i markedet da den for første gang ble lansert inn i GUs standardkolleksjon.

GU lanserer nå denne unge klassikeren i en ny og utvidet fargeserie utviklet av GUs inhouse designer, Ragnhild Nordhagen og Christiane Müller i Müller van Toll. Den jevne og myke overflaten understrekes av duse og melerte farger og skaper et stoff med karakter og stor fargerikdom. Paletten er moderne og dempet, og tanken er kvaliteten skal være kombinerbar innenfor sin egen fargeserie. Slik blir det mulig å bygge miljøer ut fra farger som finnes i paletten.

Denne vakre kvaliteten skaper varme, innbydende og harmoniske interiører som man blir glad i. Den kan med hell kombineres med andre naturmaterialer som skinn, metall og naturstein.

3372_1-8927 web.jpg
Bardal
17.12.2018 20.45

Bardal

GU Design Team / Merete Haabeth Serrano
Farger: Ragnhild Nordhagen og Christiane Müller

Les mer
Møbelstoffer
17.12.2018 20.20

Møbelstoffer

Vår standardkolleksjon er utviklet med fokus på utsøkt design som møter høye krav til slitestyrke, brannhemmende egenskaper og komfort. Robust og elastisk møter mykt og glansfullt. Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS har i mange tiår høynet terskelen for tekstilproduksjon med en prosess som utfordrer ullens egenskaper til det ytterste.

Les mer

Nyhetsbrev

X